Lammekoteletter med skaft

Lammekoteletter med skaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
16 enkelte lammekoteletter med ribben "skaft"
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 olie og smør til stegning
Opskrift:
Skær næsten hele fedtkanten af koteletterne og skrab skaftet helt fri, så skaft og kød ligner et 9 tal. Gnid chops'ene med et overskåret fed hvidløg, varm olie og smør og steg chops'ene 1-2 minutter på hver side, krydder dem med salt og peber når de bliver vendt. Lad dem hvile tildækket på et varmt fad i 2-3 minutter inden de serveres Små lamchops er gode til Brunch eller på et hors d'oeuvre bord, beregn så 2-3 stk. pr. person.

Kryddersmør, råstegte kartofler, tomatsalat med feta eller tzatziki egner sig til lamchops.





karakterer:
Opskriften er vist 12515 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu