Whisky sovs - Whiskysauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og tomatpuré koges sammen.
Resten af ingredienser tilsættes herefter. Saucen småkoger i 2-3 minutter. Saucen sigtes og er klar til servering. |
WhiskeysauceHvordan laver man whiskey sauce? Er der noget bedre end en grillet steak og pomfritter med whiskeysauce til? Det synes vi ikke hos DK-Kogebogen! Men hvordan laver man whiskey sovs? Det er faktisk ikke spor svært, hvis du følger vores whiskey sovs opskrift.Selvom whiskeysauce ikke just er en dansk klassiker, men derimod oprindeligt en britisk opfindelse, så er whiskeysauce en af de mest populære saucer herhjemme. Og med god grund; den smager nemlig himmelsk – særligt hvis der er tale om hjemmelavet whiskey sovs. Og der er faktisk ingen undskyldning for ikke at lave hjemmelavet whiskey sovs, for det er nemmere end du tror, hvis du følger vores opskrift på whiskeysauce. Du skal nemlig kun bruge 6 ingredienser samt salt og peber og så har du Alletiders Kogebog’s whiskey sovs! Opskrift på whiskey sovs, som kan bruges til mange retterVores opskrift på whiskey sovs er med fløde, da fløden giver saucen den fyldige og cremede smag, som vi mener den bør have. Til trods for det, er vores opskrift på whiskey sovs nem at lave – den tager faktisk kun ganske få minutter at tilberede. Whiskey sovs er særligt populært til steaks og kartofler, men kan faktisk også anvendes til et væld af andre retter. Whiskey sovs er eksempelvis også velegnet til lamme- og vildtretter, i burgere og til kylling. Derudover kan whiskeysovs bruges til at tilberede grøntsager, for at give dem ekstra smag.Ofte stillede spørgsmål om whiskeysauce (FAQ)Hvad passer whiskey sovs til?Whiskeysovs passer godt til mange retter, heriblandt steaks og bøffer, kylling, grillet svinekød, lamme- og vildtretter, burgere, pomfritter og meget andet. |
|
Opskriften er vist 549232 gange,
og udskrevet 5414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (208 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2022-08-12 18:54:57 Pas på med saltet! Ellers fin anonym - 2022-03-25 16:45:11 Virkelig god og nem Søren Høgh Pedersen - 2021-01-10 20:04:14 Vent med sukkeret. Det dropper jeg nok helt næste gang. Men ellers kør opskriften og juster med alle ingredienser. Og bare min redning i aften, hvor jeg var brændt inde med en oksecuvette og bare IKKE orkede mere bearnaise og svampe/rødvinssovs efter jul og nytår. Vivi - 2020-09-25 14:10:08 Hvis man tilsætter allround krydderi, bliver den helt fantastisk 👍 Nanna strandhauge - 2020-09-18 19:16:14 Virkelig lækker nem sovs. Ikke sidste gang jeg laver den😛 birte hauser - 2019-05-26 17:32:13 ok men mindre salt anonym - 2017-01-20 19:04:48 Nem og rigtig god ALL91 - 2016-10-16 23:19:26 Kan den fryses? Agnethe - 2016-10-08 16:50:40 Jeg tilføjer lidt ketchup for at give lidt mere sødme :) bo larsen - 2016-08-08 17:55:50 x sukker med 10 så bliver det konge :) Lene - 2015-08-01 18:34:09 Super lækkert og ja meget hurtig at lave😄 Mr Ryom - 2014-11-22 12:41:10 Nem og go sauce Malle - 2012-10-19 10:38:45 Helt fantastisk og hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne