Whiskysauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Rosmarin, tørret
5 spsk. Whisky
   
Energi:
KJ total 7066 (1682 kcal)
KJ pr. Pers. 1766 (420 kcal)
Vægt ialt 426 gram
Vægt pr. Pers. 106 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1658 KJ (394 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 41.5 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)