Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefilet med Piperade

Lammefilet med Piperade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.lammefilet skåret af ryggen
2 gulepeberfrugter
2 rødepeberfrugter
2 løg
4 fedhvidløg
3 tomater
1 dl.hvidvin
 frisk rosmarin eller merian
 salt
 peber
 olie


Tilbehør:
Råstegte kartofler og grøn salat.
Opskrift:

Pil løg og hvidløg, hak hvidløgene fint og skær løget i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, fjern kerner og ribber og skær dem i strimler. Flå tomaterne og skær dem i firekanter. Svits løgene i olie til de er klare på en sauterpande, tilsæt peberfrugter og hvidløg på, kom tomaterne og hvidvinen på panden og krydder med salt og peber. Piperaden smages til med de hakkede friske krydderurter. Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side på en hed pande i olie og krydder med salt og peber. Server lammefilet med Piperaden* til.

Tips:

Man kan til sidst vende 3 sammenpiskede æg i Piperaden for at gøre den lidt mere fyldig, så kaldes den en baskisk omelet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9633 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu