Græsk stifado med kanel og spidskommen
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Grækenland Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 168797 gange,
og udskrevet 7761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-07-02 19:01:16 Prøv at lave det med lammebov i stedet. Det er himlen anonym - 2018-05-06 19:07:45 Ægte græske kartofler til i stedet for ris Lis Gl Holte - 2012-10-13 19:27:52 Rigtig god ret. Jeg gik næsten lige efter opskriften, men brugte alm. Løg, som jeg tilsatte efter Bruningen af kødet.Jeg tilsatte dog lidt mere hel kanel og hvidløg, og tilsatte desuden lidt stødt nellike. det gav den helt rigtige græske smag. Jeg serverede rigtige græske kartofler (de bløde). Guf Anja J - 2012-09-27 17:46:12 Er i gang med at lave denne ret, og her dufter bare skønt! Jeg har dog undladt at tilsætte aubergine, da jeg ikke kan lide det. Og glemte at købe citron, så har tilsat lidt citronsaft istedet. anonym - 2011-10-11 20:44:32 Når det har kogt i 3 1/2 time og løgene er almindelige løg i bådeog det bliver serveret med kartoffelmos, smager det ligesom i Grækenland, (jeg kom hjem derfra for 10 dage siden, og har fået det flere gange i de 14 dage jeg var der) anonym - 2010-03-19 12:26:19 Lav retten i en stegeso 175 g i 3-4 timer det blir pragtfuldt og for mig er det absolut kun alm løg der dur;-)) Rune S. A. - 2009-01-03 22:30:02 hey jeg fik lige en krukke med krydderier til at lave stifado . jeg har prøvet både med og uden aubergine og kan klart anbefale med selvom det også går an uden, Pernille - 2008-09-15 20:36:14 Kan det muligvis være at retten også bliver lavet uden aubergine? Jeg har fået den på Kreta flere gange, men kan ikke huske noget om aubergine. 16-årig pige - 2008-08-31 18:22:32 jeg elsker det, smager rigtig godt! sus.m - 2008-08-08 19:49:32 Ahh, det var rigtig godt. Rigeligt med aubergine lagde jeg i - det jævner sovsen herligt. Jeg brugte skalotteløg, som kogte med hele vejen - de var lidt store, men nåede at blive dejligt møre. Birthe - 2007-05-09 11:44:07 prøv med græske kartofler istedet for ris visit-samos.dk - 2007-03-16 15:05:15 ELSKER bare Stifado. Undlad hvidløg og aubergine og tilsæt et par laurbærblade i stedet. Den oprindelige opskrift er med kaninkød... Mariposa - 2005-01-01 01:01:01 Eller prøv med skalotteløg, de bliver dejligt søde. Claus Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med store alm. løg det bruger de på Kreta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne