Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt skinke - baked ham

Bagt skinke - baked ham, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
 kg.kogt bayonneskinke
 hele nelliker
 
2 dl.appelsinjuice
 dl.mørk farin
½ tsk.tør gul sennep
2 tsk.maizenamel
 
40 g.smør
 
 


Opskrift:

Sværen skæres af og skinken afpudses pænt. Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs. I midten af hver rude stikkes en nellike. Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°. Alle ingredienserne til glaseringen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring. Smørret piskes i. Efter 10 min. forløb hældes ca. 1/3 af glaseringen jævnt over skinken. Ca. 10 min. senere fordeles endnu 1/3 over skinken. Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen. Den samlede stegetid er ca. 10-15 min. pr. ½ kg, afhængigt af tykkelsen.

Skinken kan serveres varm, lun eller kold. Kold kartoffelsalat passer hertil, kogte marinerede grøntsager, frugtsalater eller kogte majskolber med rørt smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22639 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu