Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnødde paté

Valnødde paté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :





Ingredienser:
3 koppervalnødder
2-3 fedhvidløg
1 lille løg ( eller ½ -delen af et stort)
2-3 stilkeblad selleri
0.5 kopfrisk persille
1 spsk.frisk citronsaft
1-2 tsk.havsalt
 


Opskrift:

Læg valnødderne i blød i vand i 30 min og hæld vandet fra.

Kom hvidløg, løg og persille ned i foodprocessoren og hak indtil det er fint hakket. Tilsæt valnødder citronsaft og havsalt. Blend indtil det er cremet, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.

Der bliver 3 kopper. Du kan tilsætte ½ kop ekstra vand til patéen og blende igen for at lave det til en dip.

Tips:

Variationer:
Brug frisk dild istedet for persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14300 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christina Guldberg  -  2009-01-02 00:25:24
Lavede den som tilbehør til fyldt oksemørbrad. Det smagte fortrinligt


Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker som fyld i ½ udhulet squash. Passer også fint som fyld i en ½ avocado serveret på en bund af tomatskiver og pyntet flot af med salatblade og friske krydderurter som drys.


  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker som fyld i udhulet tomat eller agurketromle.