madagascarpeber i lage1 spsk. madagascarpeber i lage
1
spsk.
kust enebær1 spsk. kust enebær
1-2
stilke
timian1-2 stilke timian
1
tsk.
dildfrø1 tsk. dildfrø
1
kvist
salvie1 kvist salvie
1
kvist
rosmarin 5-6 cm.1 kvist rosmarin 5-6 cm.
Opskrift:
Tænd ovnen på¨100 grader.
Læg kødet over bradepanden.
Stik stegetermometer ind. Så spidsen sidder nogenlunde midt i kødstykket.
Steg kødet til centrumstemperaturen er 70 grader, det tager 3½-4 timer.
Kog lagen sammen.
Læg det varme kød i en snæver skål eller dobbelte fryseplastposer og hæld marinaden ved, kødet skal være helt dækket.
Lad det køle lidt, læg folie over skålen eller luk poserne tæt.
Sæt det i køleskabet 5-6 timer.
Tag stegen op af lagen og skrab krydderierne af.
Skær det i tynde skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(20 stemmer)
Opskriften er vist 48151 gange, og udskrevet 535 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider