Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidsstegt marineret okseklump

Langtidsstegt marineret okseklump, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.Afpudset okseklump
 
 Lage:
1 l.vand
1 dl.fint salt
0.5 dl.rosépeber
1 spsk.madagascarpeber i lage
1 spsk.kust enebær
1-2 stilketimian
1 tsk.dildfrø
1 kvistsalvie
1 kvistrosmarin 5-6 cm.
 


Opskrift:

Tænd ovnen på¨100 grader.
Læg kødet over bradepanden. Stik stegetermometer ind. Så spidsen sidder nogenlunde midt i kødstykket. Steg kødet til centrumstemperaturen er 70 grader, det tager 3½-4 timer.

Kog lagen sammen.
Læg det varme kød i en snæver skål eller dobbelte fryseplastposer og hæld marinaden ved, kødet skal være helt dækket. Lad det køle lidt, læg folie over skålen eller luk poserne tæt. Sæt det i køleskabet 5-6 timer.

Tag stegen op af lagen og skrab krydderierne af. Skær det i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 45170 gange,
og udskrevet 494 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu