Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret okselårtunge

Marineret okselårtunge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okselårtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.okselårtunge
3 dl.hvidvin
 
 Marinade:
100 g.mayonaise
2 store bundt basilikum
1 spsk.Dijon sennep
 saft af en citron
2 fedhvidløg
 salt
 peper
 indkogt kogelage fra lårtungen
 


Opskrift:

Brun lårtungen i en gryde i olie til den er pæn gylden og hæld så hvidvinen ved. Drys med salt og peper og lad kødet simre under låg i ca. 35 min., mens det vendes flittigt. Hvis vinen er ved at dampe væk, hældes lidt vand ved. Tag gryden af varmen og lad kødet ligge og trække i væden, til det er koldt. Vend det en gang imellem.

Herefter tages kødet op, og lagen koges ind til ca. 1/2 dl og stilles så til afkøling.

Mayonaisen røres med meget fint hakket basilikum, hakket hvidløg og den indkogte, kolde kogelage. Marinaden smages til med sennep, citronsaft samt salt og peper.

Den kolde lårtunge skæres i meget tynde skiver og smøres med marinaden. Anrettes på fad og serveres f. eks. med en varm Tomatlasagne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (33 stemmer)

Opskriften er vist 47559 gange,
og udskrevet 1050 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niklas 10 år  -  2012-03-31 10:19:25
den ser afskylig ud, men når den er færdi ser den godt ud OG smager godt


Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker ret og nem at lave