Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidshævet brød ( Langtidshævning )

Langtidshævet brød ( Langtidshævning ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Langtidshævet brød ( Langtidshævning ), billede 4 Langtidshævet brød ( Langtidshævning ), billede 1 Langtidshævet brød ( Langtidshævning ), billede 2 Langtidshævet brød ( Langtidshævning ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Gær
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Ingredienserne blandes, står på køl i 16 timer.

Formes til brød og bages ved 200 grader C. alm. ovn.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (34 stemmer)

Opskriften er vist 80376 gange,
og udskrevet 1532 gange.


Energi:
KJ total 15394 (3665 kcal)
KJ pr. Portion 15394 (3665 kcal)
Vægt ialt 1739 gram
Vægt pr. Portion 1739 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 885 KJ (210 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 43.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kris  -  2016-05-03 13:54:04
Hej. Hvordan skal jeg bruge gæren? Skal det opløses først, eller bare smuldres?


Jane  -  2016-03-02 18:59:37
Ca tid på hvor længe boller skal bage


Mikay  -  2012-02-01 11:34:19
synes det var en svær opskrift med alt for mannge ingredienser


  -  2011-07-07 11:33:04
Fint brød. Smager godt, hvis man bruger halv speltmel og halv hvede...og lidt mindre gær...


Per  -  2011-01-22 13:45:20
På billedet har vi efter at dejen har hævet rørt så lidt som muligt ved dejen, den er kun lige skrabet ud af skålem, formet til ET brød med lidt ekstra mel så det ikke klister. Så satte vi det i en kold ovn som vi derpå satte på 200 grader C. Det fik ca. 50 minutter, og resultatet kan ses på det store billede.


Maren  -  2010-06-10 15:23:22
Rigtig god opskrift. Er der nogen der har erfaring med andre meltyper, forskellige slags kerner, nødder mm., der kan gør brødet lidt sundere


fathia yousef  -  2009-01-15 11:12:30
Det er meget nem opskrift og resultatet et super lækkert brød. Ekstra tips.: Giv dejen ekstra olie, vær ikke bange for det lad dejen stå i køl natten over tages ud af køl, formes til en stor brød eller to mellem efterhæv på bagepladen 1-2 timer tildækket(bliver ekstra blød indeni) pensles med vand el. mælk , bages ca 30 min på 200 C Har selv prøvet det, det er simplthen det nemmeste og bedste brød når man først er startet. ANBEFALES::::


Annette  -  2008-11-23 12:38:41
Jeg lavede boller af dejen. Super gode og luftige. Nej, de skal ikke efterhæve.


Tom  -  2008-01-20 19:25:45
Bagetid er afhængigt af brødets størrelse, men hellere for meget end for lidt. Jeg går altid efter farven og kan godt lide at det er lidt mørkt.


Sue  -  0000-00-00 00:00:00
Skal det virkelig ikke ef terhæve!?


mormor  -  0000-00-00 00:00:00
et alm. brød skal bage ca 30 min eller prøv at bank det i bunden efter ca 25 min hvis det lyder hult så er det færdigt


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder meget nemt og ligetil, men hvor lang tid skal det bages i ovnen????!


Svesken  -  0000-00-00 00:00:00
Og hvor lang tid skal det efterhæve ??????


Bagermester Harepus  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor lang tid skal brødet bages???