Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudselevermouse

Strudselevermouse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.strudselever
2 chalotteløg
80 g.smør
1.25 dl.piskefløde
0.5 dl.portvin
1 kvistfrisk merian
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Der skal godt brød til. Moussen kan også serveres på en salat af forskellige, strimlede, friske salater ned grofthakkede valnøddekerner vendt i en dressing af Aceto Balsamico og en god olivenolie.
Opskrift:

Leveren befries for sener og skæres i stykker. Pil og hak løgene og steg dem klare i lidt smør. Læg leverstykkerne på panden og steg dem et par minutter på hver side. De skal være rosa men ikke rå indeni. Kom portvin på panden og giv den et opkog. Kom det hele, sammen med fløde, salt, peber og det resterende bløde smør, i en blender og blend det til en ensartet masse. En blenderstav kan også bruges og man bestemmer selv hvor fin man ønsker konsistensen af moussen. Hæld moussen i en skål og sæt den i køleskabet et par timer . Form "æg" med en ske dyppet i varm vand og anret på en tallerken




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3657 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu