Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt strudselever

Stegt strudselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.strudselever
50 g.smør
1 dl.hønsebouillon
0.5 dl.Aceto Balsamico
 salt
 peber
 hvedemel
 
Opskrift:
Fjern hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt mel. Lad smør bruse op på en varm pande. Steg leveren hurtig på begge sider. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Strudselever mister den fine smag og konsistens hvis den bliver stegt for længe. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med Aceto Balsamico og hønsefond og hæld sovsen over leveren.

Serveres med en blanding af stegt julesalat og æbler og godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4319 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sebastian  -  2018-01-29 18:22:48
Super lækker opskrift. Skift eventuel smør ud med margarine!

Michael  -  2009-08-31 17:08:57
Hvad er det for nogen studs elever. Går de på studseuniversitetet?;)