Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt strudselever

Stegt strudselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.strudselever
50 g.smør
1 dl.hønsebouillon
0.5 dl.Aceto Balsamico
 salt
 peber
 hvedemel
 


Tilbehør:
Serveres med en blanding af stegt julesalat og æbler og godt brød.
Opskrift:

Fjern hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt mel. Lad smør bruse op på en varm pande. Steg leveren hurtig på begge sider. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Strudselever mister den fine smag og konsistens hvis den bliver stegt for længe. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med Aceto Balsamico og hønsefond og hæld sovsen over leveren.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 3840 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sebastian  -  2018-01-29 18:22:48
Super lækker opskrift. Skift eventuel smør ud med margarine!


Michael  -  2009-08-31 17:08:57
Hvad er det for nogen studs elever. Går de på studseuniversitetet?;)