Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kalkun

Marineret kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marineret kalkun, billede 4 Marineret kalkun, billede 1 Marineret kalkun, billede 2 Marineret kalkun, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
2 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Marinade:
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
8 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Ingefær, frisk
2 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Tilbehør:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Koriander. blade. friske
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   


Opskrift:

Pisk saften og revet skal af appelsinen sammen med sojasauce, solsikkeolie, knust hvidløg, friskreven ingefær og honning. Husk nu at appelsinen skal være usprøjtet.

Vend kalkun strimlerne i marinaden og lad det trække mindst 1 time, gerne længere.

Varm lidt solsikkeolie i en wok eller sauterpande. Hæld marinaden fra kalkun strimlerne og gem den. Lad strimlerne dryppe af og kom dem i når olien er rygende varm. Brun godt på alle sider mens De rører rundt.

Dæmp varmen og dryp marinaden over. Steg videre i 3-4 min.

Server kalkun strimlerne på kogte ris. Drys med ristede mandler og pynt med frisk koriander eller persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 28691 gange,
og udskrevet 576 gange.


Energi:
KJ total 11806 (2811 kcal)
KJ pr. Pers. 2951 (702 kcal)
Vægt ialt 2175 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 542 KJ (129 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu