Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat

Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat, billede 4 Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat, billede 1 Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat, billede 2 Marineret kyllingefilet med kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  marinade:
1.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Koriander, stødt
0.5 spsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Garam masala
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Ingefær, frisk
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kartoffelsalat:
1000 gram Kogte kolde kartofler
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Dressing:
3 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Spinatsalat:
500 gram Babyspinat, frisk
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Pinjekerner
1 lime, saften heraf
   


Opskrift:

Pisk yoghurt med krydderier, chili, revet ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en plastic-frysepose sammen med marinaden, luk posen og lad det marinere i køleskabet i 1/2 time.

Varm olien på en pande og steg kødet på begge sider, 10-12 minutter i alt.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne, pil dem og lad dem afkøle. Snit bladselleri og rødløg fint, og skær kartoflerne i skiver. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den forsigtigt med kartofler, bladselleri og løg.

Spinatsalat:
Skyl spinaten godt, så den er fri for jord, og lad den afdryppe. Pres spinatbladene sammen i en klump og skær dem i strimler.
Varm olien på en pande og vend spinatbladene på panden sammen med pinjekerner i ca. 2 min. Pas på, den ikke får for meget og bliver for blød. Pres limesaft over ved servering. Server salaten varm sammen med stegt kylling og kartoffelsalat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 86293 gange,
og udskrevet 2978 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda i Kanada  -  2012-06-28 07:30:53
Hvad gør man med marinaden når mand steger kyllingen? Smider man den væk?


Linda i Kanada  -  2012-06-28 07:29:03
Hvis du bruger gedemælk yoghurt, så skiller den ikke så let.


Christine  -  2008-05-10 18:18:53
retten smager godt, men udseende er kedelig. Kunne forslår bruget af cremefraiche 18%, frem for yogurt natural, som skille


Per  -  2008-04-13 19:21:13
Bruger du babyspinat så er det ikke nødvendigt at strimle spinaten.


  -  2007-02-09 09:48:45
Fantastisk velsmagende - børnene elskede kyllingerne