Pisk yoghurt med krydderier, chili, revet ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en plastic-frysepose sammen med marinaden, luk posen og lad det marinere i køleskabet i 1/2 time.
Varm olien på en pande og steg kødet på begge sider, 10-12 minutter i alt.
Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne, pil dem og lad dem afkøle. Snit bladselleri og rødløg fint, og skær kartoflerne i skiver. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den forsigtigt med kartofler, bladselleri og løg.
Spinatsalat:
Skyl spinaten godt, så den er fri for jord, og lad den afdryppe. Pres spinatbladene sammen i en klump og skær dem i strimler.
Varm olien på en pande og vend spinatbladene på panden sammen med pinjekerner i ca. 2 min. Pas på, den ikke får for meget og bliver for blød. Pres limesaft over ved servering.
Server salaten varm sammen med stegt kylling og kartoffelsalat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 89089 gange, og udskrevet 3438 gange.
Energi:
KJ total 11226 (2672 kcal)
KJ pr. Pers. 2806 (668 kcal)
Vægt ialt 2968 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 378 KJ (90 kcal) Protein 6.9 gram Fedt 3.3 gram Kulhydrat 8.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Linda i Kanada - 2012-06-28 07:30:53 Hvad gør man med marinaden når mand steger kyllingen? Smider man den væk?
Linda i Kanada - 2012-06-28 07:29:03 Hvis du bruger gedemælk yoghurt, så skiller den ikke så let.
Christine - 2008-05-10 18:18:53 retten smager godt, men udseende er kedelig. Kunne forslår bruget af cremefraiche 18%, frem for yogurt natural, som skille
Per - 2008-04-13 19:21:13 Bruger du babyspinat så er det ikke nødvendigt at strimle spinaten.