Marineret kyllingefilet

Marineret kyllingefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marineret kyllingefilet, billede 4 Marineret kyllingefilet, billede 1 Marineret kyllingefilet, billede 2 Marineret kyllingefilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  marinade:
1.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Koriander, stødt
0.5 spsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Garam masala
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Ingefær, frisk
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kartoffelsalat:
1000 gram Kogte kolde kartofler
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Dressing:
3 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Spinatsalat:
500 gram Babyspinat, frisk
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Lime, saft heraf
   
Opskrift:
Pisk yoghurt med krydderier, chili, revet ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en plastic-frysepose sammen med marinaden, luk posen og lad det marinere i køleskabet i 1/2 time.

Varm olien på en pande og steg kødet på begge sider, 10-12 minutter i alt.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne, pil dem og lad dem afkøle. Snit bladselleri og rødløg fint, og skær kartoflerne i skiver. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den forsigtigt med kartofler, bladselleri og løg.

Spinatsalat:
Skyl spinaten godt, så den er fri for jord, og lad den afdryppe. Pres spinatbladene sammen i en klump og skær dem i strimler.
Varm olien på en pande og vend spinatbladene på panden sammen med pinjekerner i ca. 2 min. Pas på, den ikke får for meget og bliver for blød. Pres limesaft over ved servering. Server salaten varm sammen med stegt kylling og kartoffelsalat





karakterer:
Opskriften er vist 100055 gange,
og udskrevet 7218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11226 (2672 kcal)
KJ pr. Pers. 2806 (668 kcal)
Vægt ialt 2968 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 378 KJ (90 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-28 07:30:53
Hvad gør man med marinaden når mand steger kyllingen? Smider man den væk?

  -   2012-06-28 07:29:03
Hvis du bruger gedemælk yoghurt, så skiller den ikke så let.

  -   2008-05-10 18:18:53
retten smager godt, men udseende er kedelig. Kunne forslår bruget af cremefraiche 18%, frem for yogurt natural, som skille

  -   2008-04-13 19:21:13
Bruger du babyspinat så er det ikke nødvendigt at strimle spinaten.

  -   2007-02-09 09:48:45
Fantastisk velsmagende - børnene elskede kyllingerne