Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingesalat med svampe og bacon

Kyllingesalat med svampe og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kogt eller stegt kylling
150 g.bacon
125 g.svampe eller champignons
1 spsk.olivenolie
2 stilkebladselleri
100 g.blandet salat
50 g.cashewnødder
 
 Dressing:
1 1/2 dl.tykmælk
1 skalotteløg
1/2 tsk.paprika
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Brød
Opskrift:

Skær kyllingen i strimler. Steg baconen sprød på en tør pande. Lad det afdryppe på fedtsugende papir. Rens svampene og skær dem i skiver. Steg dem i olien i 2 min., til de har fået farve. Skær selleri i fine skiver. Riv salaten i mindre stykker. Bland kyllingekød med bacon, svampe, selleri og salat i en serveringsskål. Til dressingen røres tykmælken med finthakket løg og paprika. Smag til med salt og peber. Server dressingen til salaten, der drysses med cashewnødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20536 gange,
og udskrevet 514 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik Stein  -  2009-06-19 17:19:36
Man kan med fordel blande 1% græsk yogurt og en god majonæse ca. 50/50 hvis man ikke lige har tykmælk. Bacon i større mængder tør-steges nemmest i bradepanden i ovnen 200 - 225 grader: Stil braddepanden på skrå mellem 2 ribber, så løber alt fedtet fra.