Kyllingesalat med svampe og bacon

Kyllingesalat med svampe og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.kogt eller stegt kylling
150 g.bacon
125 g.svampe eller champignon
1 spsk.olivenolie
2 stilkebladselleri
100 g.blandet salat
50 g.cashewnødder
 
 Dressing:
1.5 dl.tykmælk
1 skalotteløg
0.5 tsk.paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kyllingen i strimler. Steg baconen sprød på en tør pande. Lad det afdryppe på fedtsugende papir. Rens svampene og skær dem i skiver. Steg dem i olien i 2 min., til de har fået farve. Skær selleri i fine skiver. Riv salaten i mindre stykker. Bland kyllingekød med bacon, svampe, selleri og salat i en serveringsskål.

Til dressingen røres tykmælken med finthakket løg og paprika. Smag til med salt og peber. Server dressingen til salaten, der drysses med cashewnødder.

Giv et godt brød til.


karakterer:
Opskriften er vist 22166 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Henrik Stein  -  2009-06-19 17:19:36
Man kan med fordel blande 1% græsk yogurt og en god majonæse ca. 50/50 hvis man ikke lige har tykmælk. Bacon i større mængder tør-steges nemmest i bradepanden i ovnen 200 - 225 grader: Stil braddepanden på skrå mellem 2 ribber, så løber alt fedtet fra.