Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling med karrysauce

Kylling med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1400 g.kylling
1/2 spsk.smør
1 spsk.stærk karry
1 stortæble
2 dl.bouillon
1 dl.creme fraiche 38% (eller kvarg)
 salt
 peber
 evt. maizena
 


Tilbehør:
ris, mangochutney
Opskrift:

Rens kyllingen og tør den godt både ud- og indvendig. Skær den i portionsstykker og brun stykkerne godt på alle sider i smør tilsat karry. Skær æblet i små tern og tilsæt det kyllingen sammen med bouillon. Drys med salt og peber og lad kyllingen stege under låg i ca. 40 min., til den er gennemstegt. Kog risene som angivet på emballagen. Når kyllingen er færdigstegt, lægges stykkerne i et fad og holdes varme. Kom creme fraiche eller kvarg i gryden og kog saucen igennem.Jævn den om nødvendigt med maizena. Smag til med salt og peber. Server kyllingestykkerne med sauce, kogte ris og mangochutney.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 26748 gange,
og udskrevet 555 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rasmus  -  0000-00-00 00:00:00
En god solid ret til de kølige efterårs aftener


sylwia  -  0000-00-00 00:00:00
smager rigtigt godt