Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudsesteak med julesalat og estragon

Strudsesteak med julesalat og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 strudsesteaks
100 g.smør
8 julesalat
2 dl.fond
3 stilkefrisk estragon
 salt
 peber
Opskrift:
Braiser julesalaten i halvdelen af smørret indtil de er gyldne. Steg strudsesteak'ene i 3-4 minutter, krydder dem med salt og peber, tag dem af panden og lad dem trække, dækket med et stykke stanniol. Kog panden af med fond og tilsæt den hakkede estragon. Kog sovsen ind og smag til evt. med lidt Aceto Balsamico. Hæld sovs på de varme tallerkner, læg kødet og julesalaten på.

Server kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5439 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu