Strudsesteak med julesalat og estragon

Strudsesteak med julesalat og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudsesteaks
100 g.smør
8 julesalat
2 dl.fond
3 stilkefrisk estragon
 salt
 peber
Opskrift:
Braiser julesalaten i halvdelen af smørret indtil de er gyldne. Steg strudsesteak'ene i 3-4 minutter, krydder dem med salt og peber, tag dem af panden og lad dem trække, dækket med et stykke stanniol. Kog panden af med fond og tilsæt den hakkede estragon. Kog sovsen ind og smag til evt. med lidt Aceto Balsamico. Hæld sovs på de varme tallerkner, læg kødet og julesalaten på.

Server kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 7036 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu