Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Muffins med hindbær og hvid chokolade

Muffins med hindbær og hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 4 Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 1 Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 2 Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
75 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   


Opskrift:

Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i. Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanille, mælk og smeltet smør. Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og hakket chokolade. Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.

Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca 30 min.

Tips:

frosne bær kan sagtens bruges




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (122 stemmer)

Opskriften er vist 262678 gange,
og udskrevet 5375 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

cille   -  2016-11-14 08:20:55
30 min. er ALT for længe at give dem!!


AnneK  -  2016-07-17 23:12:57
Superdejlige muffins - lette at lave og med god smag. Mine fik dog kun 20 min i ovnen, og så var de færdige. Brugte også 150 g hindbær.


Johanne  -  2016-06-21 15:01:09
Kan muffinsne godt holde sig til dagen efter?


Anna  -  2016-05-17 06:53:51
Kan man godt bage den i en stor firkantet form?


Pingse  -  2015-11-18 09:53:57
Øv.gummimuffins😕


$unicon$  -  2015-03-28 17:13:18
Min søster sidder og spiser en masse dej, og siger at fra 1-10 er den fantalastisk (hendes svar på en 11'er)... Håber kagerne smager lige så godt - skal nemlig spise dem som frokost imorgen #healthlivegohome


Lone  -  2014-06-05 16:05:02
Pga diabetes erstatter jeg altid sukkeret i forskellige opskrifter med perfekt fit fra ISIS ( læs på bægeret hvor meget du skal erstatte med) og kommer altid lige en ekstra tsk. Bagepulver i dejen pga. Af at hævning,,held og lykke til dig der gerne vil spare på sukkeret.


Stine  -  2014-01-25 15:35:34
Puttede også lidt mørk chokolade i, og det kan KLART anbefales. De smager fantastisk :-)


Lea  -  2013-06-28 07:45:25
Jeg har frosset dem med succes. De er stadig lækre når de er tøet op.


Lisette  -  2013-06-19 19:29:53
Mine er i ovnen glæder mig til og servere dem til gæsterne, de ser gode ud i ovnen


Helle  -  2013-04-27 11:28:24
Jeg brugte frosne jordbær (fra datterens ønske til fødselsdagen) og mørk chokolade.....De er i ovnen - og vi glæder os til at smage, når gæsterne kommer :-)


B&J  -  2012-03-13 14:57:50
super frisk og lækker muffin, brugte 1½ spsk SØD så de bliver sukkerfri og brugte mini mælk og 150g hindbær mums


Thea og Clea  -  2012-02-02 01:51:13
Gode muffins, men husk at tjekke dem når der er gået 10 minutter, for vores var lidt halvsorte efter 15 minutter.


Silje Koitzsch  -  2011-10-13 18:30:23
Umm de smager mega godt. Prøv at putte mørkt chokolade i det er for lækkert! Brugte frosne hindbær i pisket det så det blev en hindbær dej med hinbærstykker og mørkt chokolade prøv det! Mvh kage-elskeren Silje :)


  -  2011-07-28 12:17:49
Kom hindbær og chokoladen i det tørre og vend det godt rundt inden det hele blandes sammen.


hilsen   -  2011-07-13 20:58:46
de smager pisse godt :D


mig?;-)  -  2011-06-29 10:47:16
Mmm... mega lækre Ps. de er også gode med smeltet hvid chokolade oven på, og det skader ikke spor at putte 100 gram. mere chokolade i :-D


mig  -  2011-03-28 14:16:23
de smager super godt med icing på, brug lidt at saften fra hindbærne i icingen det er bare lækkert :-P


Signe  -  2011-03-06 08:48:28
kan de fryses.???


  -  2011-02-19 16:00:59
lækkert, lækkert, lækkert! Et lille tip: Brug frosne hindbær. Lad dem ligge i en si over en skål for at lade dem 'tø'- saften kan blandes med flormelis og kan bruges som SUPER flot dekoration på muffinerne+ hindbærsmagen i flormelissen er bare mmuuuums ;)


mette  -  2011-01-18 23:01:57
et tip hvis man nu ikke er til smør smagen (har selv en kræsen familie på det punkt kan man bruge flydene margarine + det skal ikke varmes op :) men super nem opskrift de smager himmelske og de var væk på 5 min..


mig  -  2010-10-31 14:38:25
mums mums mums. virkelig gode :)


Louise  -  2010-05-15 13:46:25
De er helt fantastiske!!! Jeg plejer at lave dem med frosne bær - går fint hvis man bare putter dem i til sidst og det smeltede smør ikke er for varmt.


Louise  -  2010-04-14 22:42:29
Meget lækre! Jeg brugte skummetmælk og græsk yoghurt i stedet. synes dog at de frosne hindbær gjorde det lidt smattet.. nogen tips?


Pia  -  2009-09-24 20:29:34
Et lille tip: kom frosne hindbær i, for så går de ikke så let i stykker og kom derefter chokoladen i. For så smelter den ikke så meget .


Lea  -  2009-07-29 20:11:01
Hold da op de er hurtige at lave. Det tog mig 1/2 time med oprydning. De er sat i ovnen, glæder mig til at smage dem!!!


Mads  -  2007-12-18 18:01:52
De er simpelthen gudeskønne. Hold da helt op, jeg er bare solgt.


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
De smager bare så godt, og er slet ikke noget besvær og lave - de fosvandt som dug fra solen.


anders  -  0000-00-00 00:00:00
de er simpelten bare MUMS