Hindbærmuffins

Hindbærmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
srk. 12 srk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Hindbærmuffins, billede 4 Hindbærmuffins, billede 1 Hindbærmuffins, billede 2 Hindbærmuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
75 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i.

Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanille, mælk og smeltet smør.

Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og hakket chokolade. Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.

Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca 20 minutter.

Tips:

frosne bær kan sagtens bruges


karakterer:
Opskriften er vist 198906 gange,
og udskrevet 7666 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (131 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11603 (2762 kcal)
KJ pr. srk. 966 (230 kcal)
Vægt ialt 984 gram
Vægt pr. srk. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1179 KJ (280 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 45.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Camilla Rygård Spohr  -  2019-06-26 14:17:17
Jeg fordoblede opskriften til 24 muffins som passede perfekt til en bradepande😁

Linea  -  2015-08-16 18:33:03
De smager rigtig godt. Brugte hindbærsouce i stedet for hele hindbær. Havde dog heller ikke hvid chokolade, så blev uden😊😊

Gabi  -  2012-09-17 14:07:19
De smager HIMMELSK :-)

  -  2012-04-09 16:16:14
vildt gode

Line  -  2012-03-20 20:31:15
Super gode. Jeg skifter dog mælken ud med kærnemælk gir en bedre syre i kagen efter min mening...

Cecilie  -  2011-06-21 15:15:03
Denne her opskrift er føjet til favoritlisten, jeg elsker den! Det bliver altid nogle lækre muffins og de bliver bagt ofte.

  -  2011-06-04 20:17:37
Lyder lækre, de skal prøves

Anders  -  2011-02-25 09:21:42
Dårlig opskrift, alt for meget mel. Det er nærmest bolledej og ikke til at få i formene. Det kan godt være de smager fint, men andre opskrifter herinde er nu bedre!

Dorthe  -  2011-02-19 13:57:25
Jeg må indrømme at jeg var skuffet over dem, syntes bestemt ikke de er en vurdering på 9,2 værd. De er meget søde også selv om jeg puttede ekstra hindbær i. De får kun 6 ud af 10 fra mig. Sådan er smag og behag.

  -  2011-02-14 12:56:25
de er så gode.. jeg tager dog lidt flere bær i og lidt mere chokolade :)

Linda  -  2010-09-28 22:07:42
Meget meget lækre -jeg er dog ikke altid lige heldig med at få dem store og luftige, til trods for at jeg vender ret forsigtigt sammen. Tips?

  -  2010-08-06 11:20:32
er der nogle som ved om den kan bages i bageplade? eller må jeg selv forsøge?

BIB  -  2010-05-16 14:43:57
Også gode med rababer istedet for hindbær

  -  2009-11-06 18:12:56
JUBIIIIIIIIIIIIIII FANTASTISK OPSKRIFT!!! Også med 250 g frosne hindbær. :-)

Nikolaj  -  2009-11-04 20:13:16
Her er de blevet lavet med mørkt chokolade, og det smager helt fint

pivpiv  -  2009-10-07 12:01:41
De er virkelig gode. Jeg har sjældent rørsukker så bruger bare alm sukker. De er også et kæmpe hit med brombær i :) Mon man kan bruge solbær også? De kan helt klart anbefales. Pt står der 35 muffins og venter på at blive spist på mandens arbejde ;)

Lotte  -  2009-08-25 16:19:13
Jeg elsker denne opskrift! Jeg kom også lidt ekstra hindbær i og det blev de bestemt ikke mindre gode af. De tåler desuden rigtig godt frysning.

Christina  -  2009-08-15 16:05:33
Vi bager dem med bær fra haven det er bare superlækkert ;) Vi fik 15 muffins på et kort kvarter godt nok med 20 min i ovnen så det vil sige 35 min så er de helt klar til brug.

  -  2009-05-27 15:40:14
de ville nok blive rigtig lækre hvis hvis man havde lavet dem med nogle ordentlige hindbær!!!, men ellers var de helt ok.

Stine   -  2009-05-17 17:44:08
Meget lækre muffins! - brugte mørk chokolade istedet for hvid, det fungerede også godt :D, jeg fik 20 muffins ud af dejen ..

Nina:)  -  2009-02-09 09:23:41
De er SUPER gode. Kan virkelig anbefales. Jeg skiftede den hvide chokolade ud med mørk. Det blev de ikke ringere af!:)

Camilla  -  2008-10-15 19:13:15
virkelig gode:-)super med mørk chokolade og lidt ekstra bær

tina  -  2008-09-12 19:27:27
Et eneste ord- MUMS!

Nanna  -  2008-07-17 10:48:32
MUMS, de er bare gode! Super nemme og hverken for sure eller søde - og det var UDEN hvid choko! De var populære til polterabenden!

Kirstine  -  2008-07-16 15:37:26
De smage bare MEGA GODT, også uden hvid chokolade.

Alexander  -  2008-05-18 14:18:16
Er fuldstændig enig i at de er rigtig gode! Har aldrig hvid chokolade, så erstatter det med smuttede mandler. Det er bare godt:-)

Torben  -  2008-05-04 21:39:25
ug+ alletiders muffins jeg er kok og har prøvet mange ops. UG+

Vapper  -  2008-03-28 18:21:18
til anelise der står altså ikke noget om de skal have en halv time men ca. 20 min.

Dorte  -  2008-02-17 12:17:23
Jeg erstattede den hvide chokolade med 150 g kokosmel og 1 ekstra æg - det blev også rigtig lækkert!

Sanni og Malene  -  2007-11-29 21:58:22
Super lækre - også med alm. chokolade - husk at bruge muffin-forme :-)

Linda  -  2007-09-23 18:17:12
Er det ikke den opskrift der var i hendes verden for en tre år siden? Synes jeg kan genkende den.. men de er sindsygt gode, og ikke så søde igen

Rikke  -  2007-08-13 18:18:17
MVB: Måske Verdens Bedste

Albert  -  2007-07-11 14:36:37
Ummm De er altid en succes!

Lillian.  -  2007-03-10 19:19:00
De smager ok, måske lige en tand syrlige.

Dorthe  -  2007-01-04 19:42:01
de er friske

tanja  -  0000-00-00 00:00:00
der er kun en ting at sige!!! TOP DOLLARS

anne  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig skøne, godt alternativ til sommer kaffen.

Pernille  -  0000-00-00 00:00:00
Wow, de er fantastiske!

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækre. Lidt tunge i det, men det gør ikke noget, for bærene gør dem friske. Kan fryses og optøes og varmes i ovnen

miss olympia  -  0000-00-00 00:00:00
jeg fik kun 9 stk ud af det ,, men de ser gode ud!

Cille  -  0000-00-00 00:00:00
Dem skal i bare prøve de er så gode af i vil tro der er løgn.. så god fornøgelse :-D

Polle  -  0000-00-00 00:00:00
deeliikaaat, som kenny nikkelmann ville have sagt det

heidi  -  0000-00-00 00:00:00
de er gode!

aja  -  0000-00-00 00:00:00
utroligt muffins

Steffen  -  0000-00-00 00:00:00
Brug frosne bær, og lad være med at tø dem op først. Så ka' man blande dem i, uden at de går i stykker

Didde  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækre, der bliver ca 25 stk

ann-lou  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare NAM NAM. Luftige og dejlige. Kan virkelig anbefales. Helt korrekt at 15-20 min i ovnen er rigeligt, Anelise. :-)

Dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækre - hindbærene gør dem friske i det - og man kan sagtens bruge mere end 100 g!! Bliver faktisk kun bedre af at hvile en dags tid! :-)

Dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækre - hindbærene gør dem friske i det - og man kan sagtens bruge mere end 100 g!! Bliver faktisk kun bedre af at hvile en dags tid! :-)

tusnelda  -  0000-00-00 00:00:00
ja dem MÅ jeg prøve

jonna  -  0000-00-00 00:00:00
hindbær kan erstettes af ribs, det gør dem ikke ringerer

Denne opskrift har flere end 50 kommentarer
Se alle kommentarer her