Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudse steak med Madagascarpeber

Strudse steak med Madagascarpeber , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 strudse steaks
 Madagascarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.creme fraiche
1 spsk.Dijon sennep
50 g.smør
 salt
Opskrift:
Bøfferne krydres med knuste grønne Madagascarpeber og salt på begge sider og steges i smør. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kog panden af med 2 dl. rødvin og lad det koge lidt ind. Rør så creme fraichen i og lad det simre lidt. Smag til med 1 spsk. Dijon sennep lige inden serveringen. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.

Råstegte kartofler er perfekte som tilbehør og hvis du synes der skal lidt grønt til, så lav en god salat med æbler i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6464 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-08-26 10:45:12
hvor længe skal de stege ?