Strudse steak med Madagascarpeber

Strudse steak med Madagascarpeber , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 strudse steaks
 Madagascarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.creme fraiche
1 spsk.Dijon sennep
50 g.smør
 salt
Opskrift:
Bøfferne krydres med knuste grønne Madagascarpeber og salt på begge sider og steges i smør. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kog panden af med 2 dl. rødvin og lad det koge lidt ind. Rør så creme fraichen i og lad det simre lidt. Smag til med 1 spsk. Dijon sennep lige inden serveringen. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.

Råstegte kartofler er perfekte som tilbehør og hvis du synes der skal lidt grønt til, så lav en god salat med æbler i.


karakterer:
Opskriften er vist 6816 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-08-26 10:45:12
hvor længe skal de stege ?