Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudse steak med Madagascarpeber

Strudse steak med Madagascarpeber , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 strudse steaks
 Madagascarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.creme fraiche
1 spsk.Dijon sennep
50 g.smør
 salt


Tilbehør:
Råstegte kartofler er perfekte som tilbehør og hvis du synes der skal lidt grønt til, så lav en god salat med æbler i.
Opskrift:

Bøfferne krydres med knuste grønne Madagascarpeber og salt på begge sider og steges i smør. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kog panden af med 2 dl. rødvin og lad det koge lidt ind. Rør så creme fraichen i og lad det simre lidt. Smag til med 1 spsk. Dijon sennep lige inden serveringen. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5970 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-08-26 10:45:12
hvor længe skal de stege ?