Tagliatelle med kødstrimler

Tagliatelle med kødstrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Båndspagetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fedpresset hvidløg
1 tsk.friskhakket ingefær
¼ løg, finthakket
 salt
200 g.oksefilet eller andet mørt kød, skåret i 4 cm lange strimler
200 g.broccoli, plukket i buketter
150 g.champignon, skåret i skiver
1 spsk.sojasauce
4 spsk.grøntsagsbouillon
1 tsk.sukker
500 g.tagliatelle (båndpasta)
 
Opskrift:
Wok eller anden stor stegepande opvarmes og heri steges hvidløg, ingefær og løg sammen med en prise salt under stadig omrøring i 2-3 minutter. Tilføj kødstrimlerne og steg videre i 2-3 minutter til kødet er letstegt på alle sider. Tilføj herefter broccoli og steg yderligere 2 min. Svampe, soyasauce, bouillon og sukker tilføjes og der steges yderligere 3-4 minutter. I mellemtiden koges pastaen al dente og vendes i kødgryden. Krydres.

Forberedelsestid: 15 - 20 min. Kogetid: ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16468 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu