oksefilet eller andet mørt kød, skåret i 4 cm lange strimler200 g. oksefilet eller andet mørt kød, skåret i 4 cm lange strimler
200
g.
broccoli, plukket i buketter200 g. broccoli, plukket i buketter
150
g.
champignon, skåret i skiver150 g. champignon, skåret i skiver
1
spsk.
soyasauce1 spsk. soyasauce
4
spsk.
grøntsagsbouillon4 spsk. grøntsagsbouillon
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
500
g.
tagliatelle (båndpasta)500 g. tagliatelle (båndpasta)
Opskrift:
Wok eller anden stor stegepande opvarmes og heri steges hvidløg, ingefær og løg sammen med en prise salt under stadig omrøring i 2-3 minutter. Tilføj kødstrimlerne og steg videre i 2-3 minutter til kødet er letstegt på alle sider. Tilføj herefter broccoli og steg yderligere 2 min. Svampe, soyasauce, bouillon og sukker tilføjes og der steges yderligere 3-4 minutter.
I mellemtiden koges pastaen al dente og vendes i kødgryden. Krydres.
Forberedelsestid: 15 - 20 min.
Kogetid: ca. 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14525 gange, og udskrevet 267 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider