Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Stegt flæsk med persillesauce, billede 4 Stegt flæsk med persillesauce, billede 1 Stegt flæsk med persillesauce, billede 2 Stegt flæsk med persillesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.røget kæbesnitte (bacon)
 
 sovs:
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
2-3 dl.kartoffelvand
1 bundtpersille
1 tsk.Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt, saltet vand. Gem kogevandet til persillesaucen.

Skær baconstykket i tynde skiver og steg det på en tør varm pande ca. 2 min. på hver side, til det er gyldent og sprødt. Hæld fedtet fra panden og læg baconskiverne på fedtsugende papir eller køkkenrulle og hold dem varme under folie.

Til saucen bages smør og mel sammen i en gryde. Pisk godt. Mælken hældes i opbagningen lidt ad gangen sammen med kartoffelvandet, mens der piskes. Når saucen har den rette konsistens, tilsættes hakket persille og den smages til med muskatnød, salt og peber.

Server de sprøde baconstykker med de kogte kartofler og persillesaucen.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Stegt flæsk med persillesovs

karakterer:
Opskriften er vist 95591 gange,
og udskrevet 1560 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-09 17:09:43
Man kan også lave persillesauce med mælk og kartoffelvand og jævn det med en smørbolle. Kom persille i til sidst.

  -   2018-03-28 14:32:42
Det er ikke det værste man kan få

  -   2012-10-04 17:33:49
Bacon har intet med stegt flæsk at gøre.

  -   2010-06-20 13:29:07
Kan man varme resterne næste dagop.

  -   2009-08-04 17:10:33
når du putter persille i sovsen, må den ikke koges op altså med persille i.

  -   2009-01-06 10:26:48
Persillesovs må gerne koge det må bare ikke varmes op hvis du skulle have en rest tilbage

  -   2008-09-19 11:47:13
Må persillesovs ikke koge? Det vil jeg da meget gerne vide

  -   2008-02-20 10:23:08
Hvor har i gjort af flæsken? Er det ikke det retten heder?

  -   2007-10-21 12:03:31
tvivler stærkt på at 2 minu8tter er nok.

  -   2007-04-18 02:49:03
hehe en mand ligesom mig, jeg er enig pænt vigtigt at vide om sausen skal koge eller ej ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Er det ikke vigtigt at fortælle om sausen SKAL koge ? (persille)