Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bayonneskinke

Bayonneskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bayonneskinke
 vand
 evt. rødvin
 


Opskrift:

Bayonneskinker kan koges i vand eller vand, blandet med rødvin ca. 25 min. pr. 1/2 kg. Kødet skal hvile i vandet 1/2 time. Bayonneskinker serveres som hamburgerryg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (41 stemmer)

Opskriften er vist 36531 gange,
og udskrevet 467 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Flemming  -  2007-11-26 16:05:53
Hvor meget rødvin skal man bruge/halvt af hver eller hvad