Grillet svinekotelet med kål og asparges

Grillet svinekotelet med kål og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 svinekoteletter ca. 2 cm tykke
 olie til pensling
 salt
 peber
 
 sauce:
2 dl.creme fraiche 18%
2 dl.piskefløde
1 presset citron
 salt
 peber
 friskhakkede krydderurter efter smag (dild, basilikum, purløg)
 
Opskrift:
Pensl koteletterne med olie og krydr med peber og grill dem ca. 4 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Krydr med salt og lad dem hvile ca. 5 min. på et fad. Rør creme fraiche og piskefløde sammen. Smag til med citron, salt og peber. Tilsæt krydderurter efter smag.

Dampet savoykål eller spidskål, dampede asparges, ristede tomater i tern krydret med salt, peber og presset hvidløg samt grovbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 12654 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu