friskhakket rosmarin eller ½ tsk. tørret3 stilke friskhakket rosmarin eller ½ tsk. tørret
2-3
fed
hakket hvidløg2-3 fed hakket hvidløg
6-8
soltørrede tomater i strimler6-8 soltørrede tomater i strimler
¼
tsk.
peber¼ tsk. peber
salt salt
Opskrift:
Skær en lomme på langs i koteletterne. Bland olie med persille, rosmarin, hvidløg og de soltørrede tomater. Tilsæt peber. Bruges bacontern, ristes de først på en pande. Hæld fedtet fra. Fyld blandingen i lommen. Luk åbningen med en tandstik.
Grill koteletterne 5-6 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Salt koteletterne og lad dem hvile i ca. 5 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(23 stemmer)
Opskriften er vist 61734 gange, og udskrevet 1772 gange.
Kommentarer
I need a man - 0000-00-00 00:00:00 Meget lækker, nem og arsejuice yum yum
E.Koch Jensen - 0000-00-00 00:00:00 nem og lækker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider