Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brydebrød

Brydebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
boller 14 boller
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
7 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   


Opskrift:

Smelt margarinen i lun mælk og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve til dobbelt størrelse - ca. 1 time.

Del dejen i 13-14 lige store stykker, tril dem til boller og sæt dem tæt sammen på en bageplade - gerne i virkelfacon.
Pensl med æg og drys med kerner.

Bag brødet ved 200 grader i ca. 15 minutter. Må gerne serveres direkte fra ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24580 gange,
og udskrevet 779 gange.


Energi:
KJ total 8259 (1966 kcal)
KJ pr. boller 589 (140 kcal)
Vægt ialt 814 gram
Vægt pr. boller 58 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1014 KJ (241 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 43.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Aalborg  -  0000-00-00 00:00:00
Brydeboller