Brydebrød 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
boller 14 boller
Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
7 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 8259 (1966 kcal)
KJ pr. boller 589 (140 kcal)
Vægt ialt 814 gram
Vægt pr. boller 58 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1014 KJ (241 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 43.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)