Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggekage med stegt bacon

Æggekage med stegt bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 æg
1 løg
1 spsk.hvedemel eller Maizena
3 dl.mælk
 salt
 hvid peber
3 tykke skiver ost
6-8 kogte kartofler
8 skiverbacon
2 spsk.hakket purløg
1 spsk.hakket persille
 smør eller margarine til stegning
 


Opskrift:

Baconskiverne steges sprøde på panden og lægges på køkkenrulle.

Æg , mælk og mel piskes sammen, kartofler og osteskiver skæres i tern og tilsættes, samt salt og peber.

Æggemasen hældes i panden steges færdig ved jævn varme. Rør af og til i æggemassen med en træspartel, til den begynder at stivne.

Serveres fra panden og pyntes med de hakkede krydderurter og ristede baconskiver.

Der serveres rugbrød til




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggekage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 19631 gange,
og udskrevet 568 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-05-11 12:22:46
Nu er det jo ikke en ganske ny opskrift; - og det er første gang, at jeg vil prøve at bruge en opskrift til æggekage (ellers har jeg bare bikset dem sammen!) MEN alligevel, - hvad skal man med et løg i ingredienslisten, når der ikke står, hvad man skal bruge det til? Det er da en svipser. Nu prøver jeg at "gyldne" det snittede løg, - og så ynder jeg at lægge et par skiver rugbrød i strimler i bunden, så det må blive det! Hilsen Birger