Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggestand i gryde

Æggestand i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 bægerpasteuriseret hele æg uden skal
 


Opskrift:

Ryst bægeret. Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal. Sæt en gryde med vand over at koge. Kom bægeret ned i ca. 80 grader varmt vand. Pas på, at der ikke kommer vand ind i bægeret, da det vælter nemt. Tilberedes flere bægre ad gangen, lad dem da sidde sammen, da de ikke så nemt vælter. Skulle de alligevel vælte, så lad dem ligge, da ægget størkner hurtigt. Bægrene skal nu simre i 8 min. Der kan forekomme små lufthuller i æggestanden. Vandet må ikke buldre koge, da det giver store lufthuller i æggestanden. Vend det ud og lad det blive koldt. Skær det i de ønskede stykker, og pynt evt. dit smørrebrød.

Tips:

Tilsæt evt. krydderier efter eget ønske: Salt, peber, chili, paprika, hvidløg m.v.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24728 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu