Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Walesstang 02

Walesstang 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
21/2 dl.vand
125 g.margarine
125 g.hvedemel
1/8 tsk.salt
1 tsk.sukker
4-5 æg
 
 Pynt:
 glasur, rød Leda pyntegelé
 


Opskrift:

Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden fjernes fra varmen. Melet hældes i på én gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem, til dejen slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i under stadig piskning - enten straks, når dejen er bagt sammen - eller når den er helt kold. Dejen kan blive tynd, hvis æggene røres i en halvvarm dej. Dejen tilsættes æg, til den er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen fyldes i en sprøjtepose med stor åbning og sprøjtes ud på smurt plade - evt. på en ubagt mørdej. Dejen kan også lægges tæt med to spiseskeer.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 30 min. ved 200 gr. Walesstangen pyntes med glasur og striber af Leda pyntegelé.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Walesstang



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 23353 gange,
og udskrevet 389 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu