Lammelevergullasch med peberfrugt

Lammelevergullasch med peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Lammelevergullasch med peberfrugt, billede 4 Lammelevergullasch med peberfrugt, billede 1 Lammelevergullasch med peberfrugt, billede 2 Lammelevergullasch med peberfrugt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.lammelever
1 tsk.salt
2 tsk.peber
1 dl.hvedemel
 
75 g.smør
1 spsk.olie
 
2 peberfrugter
70 g.tomatpure konc.
1 l.vand
Opskrift:
Skær leveren i 1½x1½ cm. terninger. Krydr dem i salt, iblandet nykværnet peber. Ryst leverterningerne i melet.

Brun leverterningerne i det meget varme smør (brun kun 1/3 af kødet ad gangen).

Skær peberfrugter, der er befriet for stilk og frøstol, i strimler og rist dem i gryden sammen med tomatpureen. Drys det resterende mel fra leveren over og rør.

Derefter kommes leverterningerne tilbage i gryden, og vandet hældes over. Bring retten i kog. Læg låg på og lad den simre i 45 min.

Smag til. Rør et par gange. Smag til.

Server retten sammen med en god kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 702 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu