Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spaghetti Bolognaise

Spaghetti Bolognaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Båndspagetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.båndpasta
750 g.hakket oksekød
1 stort glasrødvin
2 dl.oksebouillon
1 stor dåse.koncentreret tomatpuré
2-3 gulerødder
1 stortløg
4-5 fedhvidløg
 evt. 1 par stilke bladselleri
150 g.bacon
1 lille stykkeitaliensk pølse
1/4 litter piskefløde
1 stor håndfuldfriskreven parmesan
 


Tilbehør:
Mixed salat m. olie/eddike dressing.
Opskrift:

Hakket løg, hvidløg og kød brunes godt og derpå tilsættes snittede eller hakkede gulerødder og selleri. Det hele steger et par minutter, og derpå tilsættes vin, bouillon og tomatpuré.

Sovsen koger godt og grundigt ind (Dette tager ca 2 timer og definerer den altafgørende forskel på Sauce Bolognaise og alm. kødsovs). Hvis sovsen er ved at koge tør tilsættes lidt vand eller bouillon

Efter ca. 1 time ristes baconen og puttes i sammen med pølsen i mundrette stykker.

Når sovsen er kogt ind, som den skal, puttes piskefløden i sammen med osten, og hele herligheden krydres til perfektion.

Pastaen koges og retten blandes i et (ikke for koldt) fad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (156 stemmer)

Opskriften er vist 24955 gange,
og udskrevet 702 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

John Johansen  -  2018-02-04 12:56:01
Ikke piskefløde, men derimod mælk! Altid mælk i en ægte ragu bolognese. - Også mælk der tilsættes hvis der mangler væde. Og blegselleri er et must, ikke evt. :-)


Thomas  -  2008-04-10 10:46:39
Har ikke meget med bolognaise at gøre. Der er ingen krydderier i og du har hældt fløde i, som ingen steder hører hjemme.


Mette  -  2008-04-02 18:40:55
Simpelt hen den bedste bolognaise jeg nogensinde har smagt. Har dog skiftet den italienske pølse ud med cocktailpølser for at tilpasse smagen til hele familien:0(


  -  0000-00-00 00:00:00
superskøn