Kommentarer
- 2018-01-18 12:32:22 hvorfor ingen løg
Erik Søgard - 2012-02-26 03:37:36 Jeg køber Svinekam til kr. 26,00 pr kg i Super Best på tilbud.Heraf laver jeg Svinekotteletter, Gode Ben,Flæskefars og fars til Medister.
Jeg bruger stykket med meget Fedt til Medister og lidt Fedt af det jeg laver til Frikadellefars, for så har du en god og saftig Medister, jeg kommer de Kryderier i jeg vil og bruger ofte Piskefløde og meget Løg, det er dakun fantasien der bestemmer hvad den skal indeholde. Jeg har en Stor Sprøjtepose m. en Stor Tyl trækker ca. 1 m Tarm på tyllen og sprøjter den ud på Køkkenbordet, endelig ikke for hård. Hvor svært kan det være.
Mette - 2011-10-29 09:22:24 Min medister smager fint, men den smider/sveder al sin saft når den bliver stegt og tilbage er en tør pølse. Hvad har jeg gjort forkert?
slagteren i Aarhus - 2011-01-06 21:20:02 Tarmene må ikke ligges i lunken vand, da det vil fremme eventuel baktrievækst.. undlad at slå knude på tarmen i starten for at mindske luft.. og prøv at tilføje en tsk tørret basilikum, så det blevet til jule medisterpølse..
Dane - 2010-12-13 15:14:15 Det er barer en meget god medister bedste jeg har haft i mange år.
Lene Hindsbøl - 2009-11-10 10:05:04 Er der en der har en "fidus" til hvad man gør, for at undgå at skindet på pælsen bliver sejt?
Jeg har prøvet at koge pølsen først, men lige meget hvad jeg gør, er skindet ret sejt!
Per - 2009-09-20 08:14:21 Det er når pølsen er kogt/stegt at den bliver meget mørk.
Per - 2009-09-20 08:13:46 Hvis du bruger oksekød som der står i opskriften, så får du ikke en medisterpølse som den du køber i de fleste supermarkeder, den bliver meget mørk næsten sort og føles noget tør.
Vi hakkede farsen 2 gange gennem hulskive 4.5 og vi syntes den blev for fin, så den kunne have nøjes med en gang gennem kødhakkeren.
Jakob - 2009-03-06 16:26:38 Den bedste medister jeg nogensinde har smagt!
helga - 2008-10-12 15:15:06 7 pæne store løg
4 spsk mel
300g spæk som hakkes sammen med kødet
Hanne - 2008-09-12 15:37:59 Lyder godt, men hvor store mængder skal krydderierne være når man skal fryse den. Vi kan godt lide en medister som smager af noget.
pjuske - 2007-11-24 01:36:56 Den medister, den er bare, IHHHHH så skøn, vi har ikke smagt den bedre. Tak for opskriften.
lechaim - 2007-01-08 00:58:33 ->træk lidt tarmen frem, slå en knude på den og kør farsen..../træk lidt af tarmen frem, kør farsen lidt frem og lad luften slippe ud INDEN du slår en knude på tarmen - blot et lille råd.
|