Chokoladekage, den gode
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker rigtig godt, fyld så de sidste ingredienser i, i den skrevne rækkefølge.
Bages i en bradepande 23*33 cm foret med bagepapir i en 200 grader varm alm. ovn, midterste rille i ca. 40 minutter. Kan også bruges til lagkagebunder, og er god til fryseren. |
|
Opskriften er vist 83843 gange,
og udskrevet 1346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Hansen - 2020-10-15 17:55:22 Hurtig og nem. Deilig opskrift :) Kageelsker - 2010-01-30 16:46:36 Vildt god den bedste jeg kender Hr. Ailton - 2007-06-04 14:53:26 Den er squ god, jeg puttede lidt harvegryn i dejen. mille - 2007-02-05 22:22:42 en rigtig god kage, den kan tages med i skole med glasur, uhhm. misk mask - 2005-01-01 01:01:01 Efter min opfattelse kan der tilføjes lidt mere kakao. canab ,fra U.k - 2005-01-01 01:01:01 den er den bedste kage jeg har nogen sinde smagt, den smager dejlig, og min mand elsker den. Ida - 2005-01-01 01:01:01 Nu skal jeg til at bage kagen for 3. gang. let og lækker med en god tyk glasur! duchess - 2005-01-01 01:01:01 lidt skuffet skulle bruge en kage til klassen. men god til lagkage el. lignende Christian - 2005-01-01 01:01:01 En ganske dejlig kage. Meget fyldig men ikke tung. Tina - 2005-01-01 01:01:01 En ganske lækker kage, ligger ikke tungt i maven, og hæver flot og godt op. Jeg pyntede den med alm. hvid glasur, og kokosmel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne