Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybenmarmelade 03

Hybenmarmelade 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hybenmarmelade 03, billede 4 Hybenmarmelade 03, billede 1 Hybenmarmelade 03, billede 2 Hybenmarmelade 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Rød Melatin
   


Opskrift:

Blomst og stilk klippes af friske hyben, der derefter flækkes. Kernerne fjernes. Hybenskallerne skylles, hakkes fint på bræt eller blender.

Koges under låg i vand og citronsaft, ca. 15 min.

Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes omhyggeligt, drysses i frugten under omrøring og koges med 2 min.

Marmeladen skummes, fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 52152 gange,
og udskrevet 1839 gange.


Energi:
KJ total 10231 (2436 kcal)
KJ pr. Portion 10231 (2436 kcal)
Vægt ialt 1790 gram
Vægt pr. Portion 1790 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 571 KJ (136 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 34.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thea  -  2011-08-27 11:32:58
Hvor lang tid kan hybenmarmeladen holde sig ?