Gule ærter sættes i blød natten over. Bagefter koges de i 1 time. Svinekød koges 30 min dækket af vand. Tilsæt hakket løg og kog yderlige 15 min.
Vask, skræl og skær grøntsagerne i passende små stykker, så de kan spises med ske. Smid kogevandet fra ærterne væk, når de er helt møre.
Blend ærterne med løg og vandet fra svinekød, til det får en tyktflydende konssistens. Hæld suppen tilbage i gryden, og kog de klargjorte grøntsager og timianbladerne i 10-15 min. Skiver af svinekød spises til suppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(21 stemmer)
Opskriften er vist 19993 gange, og udskrevet 570 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider