Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffellasagne ( Fedtfattig )

Kartoffellasagne ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kartoffellasagne ( Fedtfattig ), billede 4 Kartoffellasagne ( Fedtfattig ), billede 1 Kartoffellasagne ( Fedtfattig ), billede 2 Kartoffellasagne ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dåse hakkede tomater med chili, konserves 1 dåse vejer nprmalt 400 g.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2.5 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   


Opskrift:

Steg løg i en lillebitte klat olie på varm pande. Hæld en sjat vand ved (det gør løgene bløde), og steg så oksekødet sammen med løgene. Krydr med salt, peber og hvidløg. Hæld stegepandens indhold i et ovnfast fad.

Rens og snit porrerne i ringe, og bred dem ud over kødbunden. Kom nogle klatter kvark over dette. Krydr med salt og peber.

Skræl kartoflerne og skiv dem i tynde skiver. Læg skiverne lagvis ovenpå kvarken, og slut af med at hælde en dåse chilitomater ud over kartoffellaget. Krydr igen med salt og peber.

Sættes midt i ovnen og bages 1½ time ved 200 grader C. alm. ovn.

Kan serveres som det er eller med salat eller flûte til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (88 stemmer)

Opskriften er vist 155602 gange,
og udskrevet 8754 gange.


Energi:
KJ total 9098 (2166 kcal)
KJ pr. Pers. 2274 (541 kcal)
Vægt ialt 2554 gram
Vægt pr. Pers. 638 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bethina  -  2012-04-18 22:08:26
Fedtfattig = smagsfattig i dette tilfælde. Øv kedelig ret!!


Frede  -  2009-09-28 13:42:07
Kvark?


Gry  -  2009-03-30 18:22:12
Ok lækker lasagne! men den skal ikke have så længe i ovnen. 50 min var mere end rigeligt


Andrea  -  2009-02-11 17:49:26
Smager vild godt. jeg kommer bare en ds tomat mere i så er der lidt mere sovs at gøre med til flüten:-)


Astrid  -  2009-01-15 22:35:49
Skal den godt nok have halvanden time ved 200 grader?


louise  -  2008-02-06 18:19:25
glæder mig til at prøve den


Jonas A.  -  2008-02-06 17:12:19
Man kan kun sige kanon god lasagne


jettemor  -  2007-09-25 09:17:31
det er bare et hit.. rigtigt lækkert..uhm.... mht kvarken, så kom jeg den i en lille skål hvori jeg blandede krydderier som vi kan li, og derefter hældte det ud over.. det virkede fint..dog brugte jeg ikke chili tomater, men alm. flåede tomater...en ret der er et sikkert hit..tak for den c",)


Mille  -  2007-06-28 13:18:54
Rigtig lækkert. Skiftede porrer ud med Champignon, broccoli og squash. Det var et hit!


rebecca  -  2007-02-13 14:37:12
det er en rigtig god ret , og man krydder den jo bare efter behov , og tilføjer bare selv de grøntsager man nu kan lide .-)


rebecca  -  2007-02-13 14:34:50
det er en rigtig god ret , og man krydder den jo bare efter behov , og tilføjer bare selv de grøntsager man nu kan lide .-)


beta  -  2007-01-13 16:52:07
prøv at komme karolineostesovs på det er godt


Per  -  2007-01-03 22:14:58
Kvarken lå tilbage som små klumper da den kom ud af ovnen, jeg vil blande det med kød og løg næste gang, eller helt unlade det. Det øverste lag kartofler smagte lidt for meget af chili, bruger almindelige tomater næste gang.


Tinaw  -  0000-00-00 00:00:00
lækker opskrift - især når vi hos ikke kan tåle hvede.....


Anja  -  0000-00-00 00:00:00
kedelig ret, smagte ikke særlig spændende, den er ikke værd at gemme.


Annette  -  0000-00-00 00:00:00
Den er utrolig lækker - brugte dog champignong i stedet for porrer


Tanni  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en super ret, smager helt fantastisk.


Tina  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker som både voksne som børn hoolder af. Brugt dog 2 dåser alm. tomater


jette  -  0000-00-00 00:00:00
Helt fantastisk og alle tiders som variation kunne man rive gulerødder og brune med oksekødet