Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kartoffellasagne ( Fedtfattig ) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dåse hakkede tomater med chili, konserves 1 dåse vejer nprmalt 400 g.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2.5 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 9098 (2166 kcal)
KJ pr. Pers. 2274 (541 kcal)
Vægt ialt 2554 gram
Vægt pr. Pers. 638 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)