Kartoffellasagne (Fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dåse hakkede tomater med chili, konserves 1 dåse vejer nprmalt 400 g.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2.5 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 9098 (2166 kcal)
KJ pr. Pers. 2274 (541 kcal)
Vægt ialt 2554 gram
Vægt pr. Pers. 638 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)