Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bearnaisesauce (mikroovn)

Bearnaisesauce (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skalotteløg, hakkede
½ dl.vineddike
2 spsk.estragon. Hakket
 salt
 peber
100 g.smør
2 æggeblommer
 


Opskrift:

Kom løgene i en lille skål med vineddike, estragon, salt og peber.

Sæt det i ovnen uden låg i 3 minutter ved 100% og si løgene fra.

Kom saucen i en skål og tilsæt smør i små stykker. Varm 30 sekunder ved 100% og pisk.

Pisk æggeblommerne i og varm saucen i ovnen i 30 sekunder ved 100%

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 19450 gange,
og udskrevet 439 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anja  -  2014-09-28 20:58:13
Smagen er helt i top men min sauce blev helt tynd. Nogen der har et bud på hvorfor?


Jakob, Odense SV  -  2007-06-16 11:08:17
En særdeles velsmagende sauce - og meget, meget nem at lave. Jeg vil aldrig spise købe-bernaise igen! Husk det gamle husråd, hvis saucen skulle skille lidt under den sidste tur i mikrovnen: Tilsæt én teskefuld koldt vand ad gangen under rolig omrøring til saucen samler sig igen.