Hollandaise sauce (mikroovn)

Hollandaise sauce (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
3 æggeblommer
1 lillecitron, saften heraf
¼ tsk.tør sennep
¼ tsk.salt
 
Opskrift:
Smelt smørret i en skål, 1 minut ved 100%.

Pisk æggeblommerne med citronsaft, sennep og salt.

Pisk æggeblandingen i det smeltede smør. Kog 1 minut ved 100% og rør i saucen efter 30 sekunders forløb.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hollandaise sauce

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15463 gange,
og udskrevet 349 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu