Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hollandaise sauce (mikroovn)

Hollandaise sauce (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
100 g.smør
3 æggeblommer
1 lillecitron, saften heraf
¼ tsk.tør sennep
¼ tsk.salt
 


Opskrift:

Smelt smørret i en skål, 1 minut ved 100%.

Pisk æggeblommerne med citronsaft, sennep og salt.

Pisk æggeblandingen i det smeltede smør. Kog 1 minut ved 100% og rør i saucen efter 30 sekunders forløb.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hollandaise sauce



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14105 gange,
og udskrevet 319 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu