Smørsovs (mikroovn)

Smørsovs (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 løg, hakkede
2 spsk.eddike
 salt
 peber
50 g.smør
 
Opskrift:
Kom løg, eddike, salt og peber i en skål og sæt den i ovnen i 3 minutter ved 100%. Hvis man foretrækker sovsen uden løgstykker, kan de sies fra.

Tilsæt smør og sæt skålen tilbage i ovnen i 30 sekunder, mens der røres godt rundt. Eddike kan erstattes af rødvin. Det giver en rød smørsovs.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


karakterer:
Opskriften er vist 27857 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (60 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Totti e  -  2013-05-03 02:02:03
Det er ikke forbudt at bruge hovedet. Det er sikkert meningen man skal tage skålen ud af microovnen et par gange undervejs og røre i den. Til sidst når smørret er færdig tager man skålen ud og rører det hele godt igennem. Prøv det i stedet for at spille dum

pkf  -  2010-05-04 22:58:07
Hvad kaldes det når smør skiller ad

Anne-Marie  -  2009-05-02 19:25:29
Lad løgene blive i sovsen og tilsæt lidt piskefløde.

Christopher  -  2007-07-31 21:33:43
Er i dumme ? i skal nok røre når det kommer ud ?

Morkel  -  0000-00-00 00:00:00
Det kan, for almindelige mennesker, være svært, at "røre godt rundt", mens sovsen er i mikrobølgeovnen.

hj  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan man røre i sovsen mens den er i mikroovnen.