Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet hvidkål med krydrede strimler af lammekød

Ristet hvidkål med krydrede strimler af lammekød , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.lammekød i strimler (gerne af bov),
0.25 hvidkål
1 gulerod i strimler
1 rødløg i strimler
2 spsk.olivenolie
1 tsk.spidskommen
 mild chili efter behov
2 finthakkede fed hvidløg
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Nudler eller basmatiris
Opskrift:

Varm en wok eller stor pande kraftigt op. Rist kål og kød meget hurtigt og pas på det ikke "koger".

Tilsæt løg, gulerod og krydderier. Tilsæt ½ dl vand og lad det koge op. Krydres med salt og peber og serveres straks.

Kogte nudler eller basmatiris passer godt til.

Tips:

Man kan ofte få sin slagter til at strimle lammekødet. Der kan, med fordel, anvendes halskød eller bovkød, som ofte er sværere at finde anvendelse for.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9354 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2011-11-13 15:02:56
Super god måde til at få anvendt de såkaldt ukurante stykker lammekød på.