Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekoteletter i rødkål (mikroovn)

Svinekoteletter i rødkål (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.honning
4 spsk.rødvin
1 fedhvidløg
2 magre svinekoteletter
1 løg, i skiver
15 g.smør
½ rødkålshoved, skyllet og skåret i fine strimler
1 æble, skrællet og skåret i terninger
1 spsk.olie
1 knivspidskanel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland honning, rødvin og hvidløg sammen og mariner koteletterne i mindst 2 timer.

Læg det hakkede løg i et glasfad med smørret og sæt det i ovnen 1 minut ved 100%.

Tilsæt rødkål, æblestykker og koteletmarinaden. Dæk til og steg 12 minutter ved 100%. Sæt fadet til side

Forvarm bruningsfadet 6 minutter ved 100%. Hæld saften fra koteletterne og gem dem.

Kom olien i bruningsfadet og brun koteletterne på begge sider. Steg dem 4 minutter på hver side ved 100%. Drej fadet under stegningen.

Læg kålen rundt om koteletterne, tilsæt salt og peber og steg yderligere 2 minutter ved 100%.

Serveres meget varmt.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 10262 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu