Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gryderet med oksekød (mikroovn)

Gryderet med oksekød (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 spsk.olie
25 g.mel
450 g.skært oksekød i terninger
 dl.oksebouillon
400 g.dåsetomater
225 g.løg, i skiver
225 g.grøntsagsblanding
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Olie og mel rystes sammen og sættes i ovnen i 5 minutter ved 100%, til blandingen er gylden.

Tilsæt kødet, rør rundt og steg i 5 minutter ved 100%. Rør rundt efter 2 minutter.

Tilsæt de øvrige ingredienser. Dæk retten med film og steg i 35 minutter ved 100%. Rør i retten med jævne mellemrum.

Lad retten hvile 15 minutter, før den serveres.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18537 gange,
og udskrevet 482 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ina  -  2010-04-07 10:57:21
Hvilken grøntsagsblanding kan man bruge?


Per  -  2008-09-04 18:52:40
Hvis du ønsker ordentligt mørt kød så skal det have 2-3 timer i grydfe, så det er da i hvert fald hurtigere i micro.


Mig  -  2007-08-29 22:15:59
Man kan jo ligeså godt lave det i en gryde når det alligevel tager så lang tid.