Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gullasch (mikroovn)

Gullasch (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
700 g.skært oksekød, i terninger
2 spsk.mel
 salt
 peber
1 stortløg, hakket
1 grøn peber, i strimler
225 g.gulerødder, i skiver
400 g.dåsetomater
75 g.tomatpure
75 g.champignoner
2 tsk.paprika
3 dl.bouillon
 


Opskrift:

Vend kødstykkerne i mel blandet med salt og peber.

Læg kød, løg, grøn peber, gulerødder, tomater, tomatpure og champignoner i et stort serveringsfad.

Bland paprika og bouillon og hæld det over kødet. Rør godt rundt og tilsæt salt og peber.

Steg i 40 minutter ved 100%. Rør kødet med jævne mellemrum og drej fadet mens retten koger.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11020 gange,
og udskrevet 343 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

omsonst  -  2009-11-20 22:10:47
Prøv med mere paprika.


Sofie  -  2008-09-07 15:38:32
woow ! ramer mine smagsløg som en atombombe, ¨prikken over i'et på min aften. deet er en smagsoplevelse der vil noget.! Eller not?!