Kalveculotte (Fedtfattig)

Kalveculotte (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalveculotte (Fedtfattig), billede 4 Kalveculotte (Fedtfattig), billede 1 Kalveculotte (Fedtfattig), billede 2 Kalveculotte (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalveculotte
 salt
 friskkværnet peber
 lidt salvie
 rosmarin eller timian
 dl.grøntsagsbouillon
 
 Sauce:
1.5 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.hvidvin tør
2 tsk.maizena majsstivelse
 
 Tilbehør:
300 g.blandede svampe
1 tsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 evt. tør sherry
 
4 løg
2 tsk.olivenolie
 
1000 g.små nye kartofler
 
Opskrift:
Rids fedtlaget på kødet, gnid med krydderier og krydderurter og læg det i en lille bradepande. Brun stegen ved 225 grader C. alm. ovn i 10 minutter.

Hæld bouillon ved, dæmp varmen til 180 grader C. alm. ovn og steg yderligere 25 minutter. Tag kødet ud, pak det i folie og lad det hvile 15 minutter.

Sigt og skum stegeskyen. Tilsæt yderligere bouillon eller vin, kog saucen igennem og jævn den med maizena.

Tilbehør:
Rist svampene ved rask varme, stænk sherry over og tilsæt salt og peber.

Pil og skær løgene midt over, rids dem dybt, smør med olie og bag dem sammen med kødet og de små kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 86501 gange,
og udskrevet 3506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-28 17:19:32
Nem og virkeligt velsmagende. havde dog en hjemmelavet kalvefond tl sovsen. Det gjorde ikke noget i det hel taget.

  -   2005-01-01 01:01:01
Krydret fint. God svampeblanding.