Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ølmarinerede lammekoteletter

Ølmarinerede lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
12 lammekoteletter
2.5 dl.øl
6 dl.barbecuesauce
2 spsk.olivenolie
1 spsk.sennepsfrø
2 fedhvidløg, pressede
1 løgfinthakket
0.25 tsk.stødt sort peber
 


Opskrift:

Fjern overflødigt fedt og sener.

Bland øl , barbecue sauce, olie, sennepsfrø, hvidløg, olie og peber i en lille skål. Det piskes i 1 minut, eller til det er godt blandet.

Læg koteletterne på et fladt fad og hæld marinaden over. Dæk fadet med plasticfolie og sæt det i køleskabet i 2 timer eller natten over. Vend det af og til.

Læg kødet på en let smurt grill eller grillbakke. Grill kødet ved stærk varme i 2 minutter på hver side. Vend 1 gang. Hvis koteletterne skal være røde, steges de yderligere 1 minut på hver side. Hvis de skal være rosa eller gennemstegt, flyttes de til en mindre varm del af grillen og steger derefter 2-3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa, og 4-6 minutter på hver side, hvis de skal være gennemstegt.

Koteletterne pensles med marinaden flere gange under stegningen.

Kødet tilberedes umiddelbart før det serveres.

Tips:

Variation: Alkohol i en marinade giver en god smag og modner kødet. En kraftig øl som porter giver det bedste resultat. Øllet kan også erstattes af rødvin. En stærk sennep kan vælges som modspil. Mariner kødet natten over, hvis det er muligt. Så får smagen bedre tid til at sætte sig




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10597 gange,
og udskrevet 270 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu