Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karbusseflæsk

Karbusseflæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Karbusseflæsk, billede 4 Karbusseflæsk, billede 1 Karbusseflæsk, billede 2 Karbusseflæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.landskinke
 sødmælk
 piske
 Rug
50 g.svinefedt
 
 Sovs:
2.5 dl.sødmælk
2.5 dl.piskefløde
 Kulør
 ribsgele
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
1000 g.Kartofler
 gelé
 


Opskrift:

Skinke skæres i skiver som lægges i halvt mælk og halvt fløde. De vendes i melet og brunes på en pande i fedt. Skiverne lægges derpå i en gryde.

Panden koges af med mælk/flø­de samt kulør og gelé. Afkoget hældes over kødet og det varmes god igennem. Smag til med salt og peber.

Server Karbusseflæsk med kartofler og mere gelé.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9755 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu