Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede lammekoteletter med fennikel

Marinerede lammekoteletter med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 lammekoteletter
 salt
 peber
 
 Marinade:
0.5 dl.piskefløde
 persille
1.5 dl.rødvin
2 spsk.olie
1 fedknust hvidløg
0.5 fennikel skåret i småbidder
 


Opskrift:

Læg koteletterne i en marinade af rødvin, olie, hvidløg og fennikel og lad dem trække et par timer.

Tag koteletterne op og tør dem let af. Steg dem i lidt fedtstof og drys dem med salt og peber.

Kog marinaden op og spæd med ½ dl piskefløde eller creme fraiche. Hæld marinaden over koteletterne før servering.
Pynt med lidt fint friskhakket fennikel blandet med lidt persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6729 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu