Marinerede lammekoteletter med fennikel

Marinerede lammekoteletter med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 lammekoteletter
 salt
 peber
 
 Marinade:
0.5 dl.piskefløde
 persille
1.5 dl.rødvin
2 spsk.olie
1 fedknust hvidløg
0.5 fennikel skåret i småbidder
 
Opskrift:
Læg koteletterne i en marinade af rødvin, olie, hvidløg og fennikel og lad dem trække et par timer.

Tag koteletterne op og tør dem let af. Steg dem i lidt fedtstof og drys dem med salt og peber.

Kog marinaden op og spæd med ½ dl piskefløde eller creme fraiche. Hæld marinaden over koteletterne før servering.
Pynt med lidt fint friskhakket fennikel blandet med lidt persille.


karakterer:
Opskriften er vist 7449 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu